Certificat ISO

Certificat ISO

Cum comand?

Va punem la dispozitie 2 modalitati de comanda:

Comanda produsului direct din platforma prin adaugarea acestuia in cos

Pentru produsele care nu au preturi afisate, veti completa “Formularul cerere oferta”, urmand sa primiti o oferta personalizata pe mail. Comanda se poate face pe mail, in baza ofertei primite.

Meniul cu produse

Puteti naviga prin toate produsele folosind meniul de navigare din stanga sus sau prin folosirea casutei de cautare din partea superioara. Pentru a gasi mai usor produsul dorit, puteti aplica si filtrele din partea stanga a paginii.

Creare cont nou

Dati click pe “My Account” in partea din dreapta sus

Dati click pe “Sign In”

Introduceti datele dumneavoastra, bifati casutele dupa preferinta si apasati “Salveaza”

Dupa crearea contului, veti putea seta adresele de livrare, informatiile despre Dvs. Si veti avea acces la istoricul si detaliile despre comenzi

Va recomandam crearea unui cont inainte de plasarea unei comenzi, astfel, veti avea acces mult mai usor la istoricul comenzilor si pe viitor veti economisi timp la plasarea unei noi comenzi.

Cosul de cumparaturi

Cosul de cumparaturi este situat in partea dreapta, in caseta cu acelasi nume. Pentru a adauga un produs in cosul de cumparaturi, faceti click pe butonul “Adauga in cos”. In cosul de cumparaturi veti gasi produsele selectate de dumneavoastra.

Aici aveti posibilitatea de a schimba cantitatea produselor, fie prin introducerea cantitatii manual, fie prin interactiunea cu butoanele de adaugare ("+") si diminuare ("-") cantitate. Noua cantitate se va actualiza automat.

Daca doriti sa cumparati si alte produse folositi butonul “Inapoi la magazin”.

Pentru a comanda produsele din cosul de cumparaturi, mergeti in pasul urmator, unde veti completa informatiile din pasii denumiti "Informatii client", "Metoda livrare" si "Metoda de plata" .

Cum platesc?

Ramburs / Plata la livrare

Plata se efectueaza agentului firmei de curierat, in momentul primirii produselor.

Plata cu cardul (direct pe site)

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Nu se percepe nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei NETOPIA PAYMENTS. Euro-Industrial.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Ordin de plata / Foaie de varsamant

Plata prin OP (ordin de plata) se face in baza facturii proforme emise de Euroest Industrial SRL. Factura proforma va fi emisa in urma solicitarii pe mail la adresa office@euro-industrial.ro sau prin telefon la nr. 0752 831 232.

Modalitati de livrare

Curier

Livrare oriunde in tara se face prin Nemo Express sau Fan Courier.

Taxe suplimentare

Nu exista alte taxe pentru kilometri suplimentari. Se livreaza in orice localitate cu acelasi pret.

Timp de livrare

Termenul de livrare a produselor achizitionate de pe site-ul www.Euro-Industrial.ro este de 24, maxim 72 ore din momentul confirmarii comenzii. In anumite situatii, Euroest Industrial SRL isi rezerva dreptul de a mari termenul de livrare, dar numai cu acordul clientului.